Ρέθυμνο | Βοηθός του Καλαφατάκη ο Χ.Κουλουριώτης. Κοντά σε Φαγιέ.


Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη, για την νέα σαιζόν στον πάγκο του Ρεθύμνου,θα είναι ένας παλιός γνώριμος του και φίλος απο τα παλιά, ο Χάρης Κουλουριώτης.Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μουχάμεντ Φαγιέ.
Ο έμπειρος τεχνικός, που αναζητούσε τον άμεσο συνεργάτη του, θα έχει μαζί του στην Κρήτη τον Χάρη Κουλουριώτη. Έναν νεαρό προπονητή, με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα πέρσι στον Ίκαρο Χαλκίδας, για το διάστημα που βρέθηκε στους "μπλε".

Ο νέος ασίσταντ κόουτς των Κρητικών δούλεψε πέρσι ως βοηθός και του Δημήτρη Λιόγα στον Ηλυσιακό, πριν μετακομίσει λίγο πιο βόρεια για χάρη του Ικάρου Χαλκίδας και του Γιώργου Καλαφατάκη.

Παλαιότερα έιχε συνεργαστεί με τον Στέργιο Κουφό (Ηλυσιακό), ενώ ήταν ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στη λιβανέζικη ομάδα στην Τσάπβιλ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μουχάμεντ Φαγιέ.

Ο «εκλεκτός» για την θέση του πάουερ φόργουορντ είναι ο Μουχάμεντ Φαγιέ καθώς οι δύο πλευρές έχουν έλθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, σε μια θέση η οποία έχει μείνει «γυμνή» μετά την  μεταγραφή του Γκάμπριελ στην τουρκική Καρσίγιακα, αλλά και τις αποχωρήσεις των Λάτοβιτς, Αγγελόπουλου.

Ο Σενεγαλέζος, ύψους 2.08 και με άνοιγμα χεριών στα 222 εκατοστά, πάουερ φόργουορντ σε 22 ματς της κανονικής διάρκειας με την φανέλα της Ελευσίνας είχε ως μέσο όρο 13.5 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαγιέ είναι βασικότατο στέλεχος με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, με την οποία θα αναμετρηθεί η Ελλάδα στο ματς της 1ης αγωνιστικής στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.