"Μπαλωθιές" στον Εργοτέλη | Απέκτησε Σ.Γεωργούτσο, συμφώνησε με Χαρωνίτη.


Έκανε το "μπαμ" ο Εργοτέλης, προσθέτοντας στο ρόστερ του, τον εξαιρετικό  25χρονο γκαρντ/φόργουορντ, Σπύρο Γεωργούτσο, καθώς μετά απο πολυήμερες, διαπραγματεύσεις, ήρθε σε συμφωνία με τους "κιτρινόμαυρους", απορρίπτοντας προτάσεις απο πολλές  ομάδες Α2 και Β΄Εθνικής.Παράλληλα ο Εργοτέλης έχει συμφωνήσει με όλα με τον Π.Χαρωνίτη.

Ιδανικά άνοιξε το μεταγραφικό παζάρι ο Εργοτέλης καθώς ενέταξε στο δυναμικό, τον Σπύρο Γεωργούτσο,  έναν αθλητή που είχε προτάσεις απο ομάδες της Α2 κατηγορίας και Β΄Εθνικής, ενώ βρέθηκε μια "ανάσα' απο την ΚΑΠ.

Ο Γεωργούτσος  πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά στον Ηρόδοτο και στην Γ΄Εθνική και αναμένεται να ενισχύσει σε υπερθετικό βαθμό τη φροντ-λάιν του συγκρoτήματος  του Γιώργου Μακράκη.

Η διοίκηση του Εργοτέλη όμως δεν έμεινε εκεί και έχει έτοιμη και την δεύτερη βόμβα να πυροδοτήσει. 

Συγκεκριμένα προβάρει ήδη τα "κιτρινόμαυρα" ο 22χρονος πλέι μέικερ του Ηράκλειο, Γιάννης Χαρωνίτης καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την νέα του ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να διαγράψει απο τις καταστάσεις του το Ηράκλειο, τον συγκεκριμένο αθλητή, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Ο 22χρονος πλέι μέικερ, που είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Ηράκλειο Κ22 στην Ανδρών ΕΚΑΣΚ (κόντρα στην νέα του ομάδα -Εργοτέλη Κ22-), καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, και μετά απο ένα πεντάμηνο απουσίας, επιστρέφει πανέτοιμος για την νέα του πρόκληση.

Με τις δυο αυτές προσθήκες ο Εργοτέλης δείχνει να αλλάζει επίπεδο, αλλά δεν θα παραμείνει εδώ, καθώς ο Γ.Μακράκης, ψάχνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.