Β. Γιάνκοβιτς | ‘’Θα γίνει το καλύτερο τουρνουά στην Κρήτη‘’.


Την πίστη του, ότι το τουρνουά 3Χ3 του Ηρακλείου Κρήτης, θα έχει ανάλογη επιτυχία, με αυτή του τουρνουά της Ελευσίνας και ότι θα είναι το καλύτερο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος, εξέφρασε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28 & 29 Ιουνίου), θα βρεθεί στο Παγκρήτιο, για να παίξει και αυτός με τα μικρά παιδιά.

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

‘’Είναι η 4η χρονιά που γίνεται το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερο. Θυμάμαι πέρυσι, που οι συμμετοχές είχαν φθάσει τις χίλιες. Εφέτος, πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά και το τουρνουά, θα έχει ανάλογη επιτυχία, με αυτή που είχε το τουρνουά της Ελευσίνας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Είμαι σίγουρος, ότι θα είναι το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη. 

Περιμένουμε τον κόσμο και πάλι στο Παγκρήτιο, για να παίξουμε μαζί του‘’, δήλωσε ο 24χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr<http://www.3on3streetball.gr/>
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.