Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ξεκίνησε το 2ο Basketball Camp από το Ρέθυμνο Aegean και το Ρέθυμνο BC, με την προσέλευση πάνω από εκατό παιδιών στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη.
Το τεχνικό επιτελείο του Ρέθυμνο Aegean και του Ρέθυμνο BC μύησε τους μικρούς μαθητές στις βασικές αρχές του μπάσκετ ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργομετρικές μετρήσεις.
Στο τέλος της προπόνησης μοιράστηκε ο αθλητικός εξοπλισμός και ρουχισμός από τους χορηγούς της διοργάνωσης.
Το Ρέθυμνο Aegean και το Ρέθυμνο BC ευχαριστεί τους χορηγούς του καμπ COSMOTE, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, την Κάβα του Βαγγέλη Χατζηκωνσταντίνου, το PΟRTO BELLO και το Γευσήνους. Επίσης παρόν ήταν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το τμήμα Σαμαριτών που παρέχουν την απαραίτητη άμεση ιατρική φροντίδα στα παιδιά.
Δείτε το video αφιέρωμα απο το kritikobasket.gr.
Δείτε το video αφιέρωμα απο το kritikobasket.gr.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου