Β΄Εθνική | Φινάλε με νίκη στο φινάλε, το Ηράκλειο (photos).


Οι υποχρεώσεις του Ηράκλειο στην φετινή σαιζόν ολοκληρώθηκαν με νίκη με 64-61, στα Δύο Αοράκια, επικρατώντας του Δούκα (που ενδιαφερόταν για την νίκη), σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη (όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ), ματς.
Αναφορικά με το παιχνίδι, ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό με το Ηράκλειο να είναι καλύτερο στις λεπτομέρειες και να παίρνει τη νίκη με 64-61.

Ο Γκιζόγιαννης ήταν ο κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Βασίλη Ράλλη με 20 πόντους και 1 τρίποντο με τον Τομαρά να ξεχωρίζει από τον Δούκα με 19 πόντους και 3 τρίποντα.

Το Ηράκλειο με αυτή τη νίκη του με 41 βαθμούς τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος , ενώ από την άλλη ο Δούκας παρά την ήττα του παρέμεινε στην κατηγορία λόγω της ήττας που γνώρισε η Ένωση Ιλίου από τον Αετό που κατάφερε με αυτή τη νίκη να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2.

Να τονίσουμε οτι οι φιλοξενουμενοι (όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι του στο περιθώριο του αγώνα), είχαν εξαιρετική πορεία στον α΄γύρο που βρισκόταν στην 3η θέση, ενώ είναι μια υγιής ομάδα που οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας , έχουν τακτοποιηθεί στο απόλυτο, έως στις 30/04/2014.

Σύντομα βίντεο με τα κυριότερα στιγμιότυπα, σε επιμέλεια του συνεργάτη μας Β.Σταυρακάκη.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΔΟΥΚΑΣ 64-61
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 35-35, 52-55, 64-61
Διαιτητές: Κυριακόπουλος-Κωνσταντινίδου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Σπυριδάκης, Πετράκης 13 (3), Παπαδάκης, Θεοδωρίδης, Μπαλάφας 5, Αρναουτάκης 13 (3), Αγαπιάδης 6, Καλαϊτζάκης Π., Γκιζόγιαννης 20 (1), Καλαϊτζάκης Γ., Στρατάκης, Πάλλης 7.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Καρράς 2, Κεφάλας, Κούτρας, Ντεντά 3, Μελάς 7, Τομαράς 19 (3), Ζακυνθινός 8, Καραβανάς 11, Χαραλάμπης, Θέος 9 (1), Χαϊκάλης 2.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.