Γυναικών | Πλευράκης: "Ναι στα μπαράζ, με προυποθέσεις".


Ο κόουτς Πλευράκης αμέσως μετά την νίκη του στα Χανιά που σήμανε και την κατάκτηση του Παγκρητίου τίτλου, στις Γυναίκας , μίλησε στην Εφημερίδα "Ρεθυμνιώτικα Νεα" , για την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας του, ενω παράλληλα τόνισε πως θα πάει στα μπαράζ με προυποθέσεις και θέλησε να περάσει για μία ακόμη φορά τη στάση που πρέπει να έχει η πολιτεία απέναντι σ' αυτές τις αθλήτριες…

"Είναι μια τεράστια επιτυχία των κοριτσιών. Θεωρώ ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο σπουδαία, τα πιο δύσκολα που έχουν κατορθώσει να κατακτήσουν οι ομάδες του Αρκαδίου στα χρόνια που εγώ κοουτσάρω και δεν είναι λίγα... Η επιτυχία όπως αντιλαμβάνεστε, οφείλεται στον πολύ δυνατό αντίπαλο που είχαμε μπροστά μας.

Αν προσθέσετε ότι η γυναικεία ομάδα μας αποτελείται από νεανίδες παίκτριες που αυτό το διάστημα διαβάζουν για τις εξετάσεις στα σχολεία τους, καταλαβαίνετε πόσο πολύ έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους.

Πρέπει λοιπόν να είμαστε περήφανοι όλοι στο νομό μας γι' αυτή την ομάδα. Η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να στηριχθεί για να μπορέσει και για τα επόμενα 15 χρόνια το ρεθυμνιώτικο μπάσκετ στις γυναίκες να απολαμβάνει τέτοιες επιτυχίες.

Πρέπει να δώσουμε κίνητρα, πρέπει να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια σ' αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν και παράλληλα να έρθουν κι άλλα κορίτσια από πίσω».

Ο κ. Πλευράκης που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, έκλεισε μ' ένα μήνυμα αισιοδοξίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν βρούμε τα χρήματα για να βρεθούμε στα μπαράζ που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, να είστε σίγουροι ότι από του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην Α2 εθνική κατηγορία".

rethnea.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.