Παίδων | Το πανόραμα του Final six.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚ, και πως σχολιάζει το kritikobasket.gr, την κάθε ομάδα.
**Το Ηράκλειο επιβεβαίωσε στην πράξη το πλούσιο ταλέντο της ομάδας και κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα Κρήτης, έχοντας μόνο μια ήττα στην τελική φάση και με αθλητές που αν συνεχίζουν να δουλεύουν το ίδιο, αλλά και πιο σκληρά ακόμα, θα ξεπεράσουν τα όρια της Κρήτης .

**Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του πρωταθλητή καθώς τον αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο , ενώ η πορεία του κρίνεται καθ όλα επιτυχημένη, αν σκεφτεί κανείς οτι έχει αλλάξει ριζικά απο την ομάδα που είχε τόσες επιτυχίες στο πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα το μέλλον του ανήκει, ενώ ισχύουν τα ίδια για κάποιους αθλητές του.

**Ο περυσινός πρωταθλητής Κύδων, αν και τερματισε τρίτος, θεωρείται επιτυχία, αφού είχε "μεγαθήρια" μπροστά του συνεχίζοντας την επιτυχημένη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια,, ενώ "ξεφυτρώνουν" σπουδαία ταλέντα.

**Στο Ακρωτήρι αποδεικνύεται για μια ακόμη χρονιά η σπουδαία δουλειά που γίνεται εκεί, (κυρίως απο τον προπονητή Αθ.Αζά), αφού αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αντίπαλος για όλες τις ομάδες, ενώ φαίνεται πως ετοιμάζει τον νέο Α.Κόνιαρη.

**Η Ιεράπετρα για μια ακόμη χρονιά στην τελική φάση, που αν μη τι άλλο συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της, ενώ απο την ομάδα των παίδων για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαν παίκτες της σε ανώτερα πρωταθλήματα (Εφήβων-Ανδρών).

**Η παρουσία του ΑΟΑΝ στην τελική φάση, συνιστά απο μόνη της επιτυχία, αλλά πέρα απ αυτό, έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας, με αθλητές που στο μέλλον το όνομά τους θα συζητηθεί.

Όλα τα αποτελέσματα:

Η τελική βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.