Όλα Τρί-ΚΑΛΑ για την εφηβική ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.


Με δελτίο τύπου που η Επιτροπή μπάσκετ του Ηράκλειο , συγχαίρει την Εφηβική ομάδα του Ηράκλειο (αλλά και την παιδική), ενω ευχαριστεί διοίκηση, χορηγούς και γονείς.
Η σχετική ανακοίνωση του Ηράκλειο:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙ-ΚΑΛΑ

      Όλα Τρί-ΚΑΛΑ για την εφηβική ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.Η ομάδα του Μάνου Σηφομιχελάκη παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε στο ντέρμπυ του ομίλου την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ Ρόδου με 70-60 και πέρασε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, (όπου συμμετέχουν οι 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας) ,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού  αγώνα. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα από 23 έως 27 Απριλίου. 

       Με την ευκαιρία αυτή, η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, οι προπονητές και οι παίκτες θέλουν να ευχαριστήσουν το Δ.Σ. του συλλόγου και ιδιαίτερα το πρόεδρο κ.Μαρκαντωνάκη την ακτοπλοϊκή εταιρία ΑΝΕΚ-SUPERFAST, την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων AVIS και τους γονείς των αθλητών που χωρίς την σημαντικότατη προσφορά τους η ομάδα δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις δυσβάσταχτες οικονομικές απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε οι ενέργειες των παραπάνω τιμούν τους ίδιους και μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε

      Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι και η παιδική ομάδα του συλλόγου μας θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στην πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. 
Οι ευχές  όλων μας για μια αντίστοιχη πορεία με τους εφήβους συνοδεύουν τους παίκτες μας στο δύσκολο έργο τους.

      Τέλος θα θέλαμε να ελπίζουμε ότι οι τοπικοί φορείς θα βοηθήσουν για την συμμετοχή μας στην τελική φάση, αφού ο όμιλος μας εκπροσωπεί την Κρήτη σε δυο σημαντικές πανελλήνιες διοργανώσεις.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.