Α2 ΟΦΗ |Έχασε απο Φιλαθλητικό κι απώλεσε Τζόρτζεβιτς και Δεληγιώργη.


Την ήττα με 71-75 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Φιλαθλητικό με 71-75 το Σάββατο (26/4) το απόγευμα στο ΒΑΚ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών λα΄΄α οι απώλειες δεν περιορίστηκαν εκεί  καθώς έχασε και τους Τζόρτζεβιτς και Δεληγιώργη καθώς και οι δύο υπέστησαν διάστρεμμα.
Ο ΟΦΗ που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Μάρτζο , και στην πορεία του αγώνα έχασε με τραυματισμό και τους Τζόρτζεβιτς και Δεληγιώργη ηττήθηκε με 71-75 από μια ομάδα που καιγόταν στην κυριολεξία για τη νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Από την άλλη ο ΟΦΗ απώλεσε την ευκαιρία να «κλειδώσει» και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και πλέον καλείται να κερδίσει ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος προκειμένου να είναι 100% σίγουρος για την παραμονή στην κατηγορία.

Παρουσία των αδερφών Αντεντοκούμπο έγινε το σημερινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φιλαθλητικό.  

Ο Γιάννης Αντεντοκούμπο που αγωνίζεται στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και ο αδερφός του  Θανάσης που αγωνίζεται με τους Ντέλαγουερ 87ers στην NBA Development League βρέθηκαν στο ΒΑΚ και παρακολούθησαν από τον πάγκο της πρώην ομάδας τους τη νίκη επί του ΟΦΗ την οποία πανηγύρισαν δεόντως.


Η εικόνα του αγώνα

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο αφού ο Φιλαθλητικός είχε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια η κρητική ομάδα έκανε ένα σερί 11-2 και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 23-18 με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ πήρε ένα μικρό προβάδισμα όμως και πάλι ο Φιλαθλητικός ανέκαμψε εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Τζόρτζεβιτς που στη συνέχεια ξαναμπήκε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να ξαναβρεί τον εαυτό του και το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 40-40.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζόρτζεβιτς έμεινε στον πάγκο αλλά παρόλα αυτά ο ΟΦΗ με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Βαγενά πήρε το προβάδισμα με 48-41 με τον Φιλαθλητικό να μειώνει σε 48-46 αλλά τον ΟΦΗ να παίρνει και πάλι προβάδισμα που έφτασε μέχρι και στο +9 (59-50) κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 61-55.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Τζόρτζεβιτς αν και τραυματίας ξαναμπήκε στο παιχνίδι αλλά ο Φιλαθλητικός με ένα σερί 10-0 στα δύο πρώτα λεπτά πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 61-62. Ο Τζόρτζεβιτς αποχώρησε εκ νέου στον πάγκο ο ΟΦΗ έμεινε από δυνάμεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με σωστή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση να κρατάνε μια μικρή διαφορά υπέρ τους η οποία όμως ήταν ικανή να φέρει και το ρόζ φύλλο αγώνα στο τέλος με 71-75.

ΟΦΗ-Φιλαθλητικός   71-75
Δεκάλεπτα: 23-18, 40-40, 61-55, 71-75.

ΟΦΗ (Τακιανός): Βαγενάς 15 (3), Ραζής 2, Τραϊανός 13 (1), Δεληγιώργης 2, Τζόρτζεβιτς 14, Πλιούκας 19 (1), Καραγκιολίδης, Κυρίτσης, Τόζιος 6.
Φιλαθλητικός (Ζήβας): Τσαρουχάς 5 (1), Παπαδιονυσίου 10, Λάκκας 6, Παπαδημητρίου, Τζόλος 8 (1), Χάλαρης 2, Καμπερίδης 10 (1), Μουρίκης 5, Χείλαρης 27 (4), Ντιαλό 2.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.