28ο Πανελλήνιο Νεανίδων | Ήττα στην πρεμιέρα για το Αρκάδι.


Ξεκίνησε σήμερα  (23/04) στην Πτολεμαΐδα, το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, το οποίο συνδιοργανώνουν η ΕΟΚ, ο Δήμος Εορδαίας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η ΕΚΑΣΔΥΜ και το Αρκάδι στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 49-63 απο  Πρωτέα Βούλας, που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Φώτο:"Hellenic BasketBall Federation".
Η ομάδα του κόουτς Πλευράκη αν και ξεκίνησε καλά, καθώς βρέθηκε να προηγείται και με έξι πόντους μπροστά, στην συνέχεια έχασε την συγκέντρωση της στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 35-28, για τον Πρωτέα.

Το Αρκάδι στο δεύτερο μέρος αν και προσπάθησε αρχικά να ξαναμπεί στο παιχνίδι, στην συνέχεια κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 63-49.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ Ρ. – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ Β.  49-63
Δεκάλεπτα: 18-21, 28-35 (ημ.), 41-49, 49-63.
Διαιτητές: Παφίλης, Παπανικολάου.

ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Μπότσι 16, Σταγάκη, Αγαθάγγελου 5(1), Ζουμπεράκη 7, Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Μούκα, Λίτσι, Δημήτρη 5(1), Λελεδάκη, Μίχου 14, Στεφάνου.
ΠΡΩΤΕΑΣ Β. (Τασιόπουλος): Σιδηροπούλου 12(1), Μιχαλοπούλου, Κίτσιου 19, Φωκιανού, Παυλοπούλου 12, Μπιτζανάκη Ε. 2, Μεϊμάρογλου, Δημέλη 4, Αμπντέλ, Φασούλα 12, Βασιλειάδη 2, Μπιτζανάκη Ρ.


Κ.Πλευράκης: "Δεν είμασταν έτοιμοι".

Στις δηλώσεις του στο kritikobasket.gr, ο κόουτς Πλευράκης, επεσήμανε:

"Χάσαμε δίκαια. Δυστυχώς δεν είμασταν έτοιμοι. Αν και ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε".


Στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του 28ο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα της Άμιλλας με 87-29.

Δεκάλεπτα: 6-23, 14-44 (ημ.), 22-67, 29-87.
Διαιτητές: Τσιαπλής,Κατωτικίδης.

ΑΜΙΛΛΑ (Βερβενιώτης): Τράμμα Κ., Καρώνη 2, Μποροβήλου 9, Βλάμη, Μαρκοπούλου 13, Κοσκινά 3, Τράμμα Αγ., Λιακοπούλου 2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Βουλκίδη 10, Γαλιατσάτου 5, Κακούρη 6, Μαυράκη 4, Βελούδη 7, Χριστινάκη 25, Γεωργίου 2, Καραμπεσίνη, Θεοδωροπούλου 4, Κατσιμάρδου 4, Φάρου 8, Λυκούδη 11.

Δηλώσεις προπονητών
Μιχάλης Βερβενιώτης (ΓΕΑ Άμιλλα 2000): ΄΄ Ήρθαμε εδώ με αρκετές απουσίες . Οι βασικές πλεϊ μείκερ της ομάδας βρίσκονται με την ομάδα των κορασίδων στο αντίστοιχο προκριματικό τουρνουά. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα αλλά θα παλέψουμε κάθε αγώνα.΄΄

Απόστολος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ): ΄΄ Το σημαντικότερο για μας είναι ότι ξεκινήσαμε δυνατά και δεν είχαμε απώλειες. Από το πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι έχουμε καλά πατήματα και πάμε για τον επόμενο αγώνα.΄΄
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.