ΣΥΔΚΑΚ | Αποχή των διαιτητών απο τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ, στις 26-27/04, για καθυστέρηση των οικονομικών υποχρεώσεων των Σωματείων.


Η ΕΚΑΣΚ είναι στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τα σωματεία και το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ της Κρήτης ότι, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 26 και 27/4/2014, αναβάλλονται, μετά την απόφαση του συνδέσμου Διαιτητών  να απέχουν από την αγωνιστική δράση, εξ αιτίας της καθυστέρησης στη διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων των ομάδων.  
Η ανακοίνωση  του Συνδέσμου Διαιτητών έχει ως εξής:

« Αναφορικά με το έγγραφο – υπενθύμιση σας σχετικά με τη καταβολή των οφειλών των σωματείων 2013-14 ,όπου ορίσατε καταληκτική ημερομηνία την 18η Απριλίου για τακτοποίηση κατ’ ελάχιστο το 50% της 1ης δόσης, καθώς και εξ’ ολοκλήρου το πόσο της 2ης δόσης. Σήμερα 23 Απρίλιου, διαπιστώσαμε ότι κανένα σωματείο δεν προέβη σε καμία ενέργεια για διευθέτηση των οικονομικών οφειλών.
Ως συνεπεία τούτου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να λάβουμε αυστηρότερα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ομαλή ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς και το δίκαιο όσων είναι τακτικοί στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.
Μετά από απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, σας δηλώνουμε ότι τα μέλη του Συνδέσμου μας δε θα συμμετάσχουν σε κανένα αγώνα της Ένωσης για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η στάση μας θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα, ανάλογα με την ανταπόκριση των ομάδων».



Η ΕΚΑΣΚ ζητά από τα σωματεία που έχουν οικονομικές υποχρεώσεις στους διαιτητές να προχωρήσουν στη τακτοποίηση τους το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 30/4/2014, σε διαφορετική περίπτωση είναι δυστυχώς αδύνατη η συνέχιση των δραστηριοτήτων του Κρητικού Μπάσκετ.  Αντιλαμβανόμαστε τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και τον αγώνα των ομάδων να διατηρήσουν τα τμήματα τους σε δράση.

Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε ως ΕΚΑΣΚ να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ομάδων τόσο   με   αναζήτηση χορηγιών, όσο και με διακανονισμούς στη διευθέτηση  των οφειλών, είναι όμως βέβαιο  ότι θα πρέπει και τα σωματεία να συμβάλουν στη προσπάθεια αυτή.  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1-2-3-

dhmhtrhs είπε...

SE MIA EPOXH POY O ATHLITISMOS EINAI ERASITEXNIKOS KAI DH SE TOPIKO EPIPEDO,OI MONOI POU PLHRONONTAI EINAI OI DIAITHTES KAI EKMETALEVOMENOI THN THESH TOUS KANOUN APERGIES. DEN EIDA OMOS KAPOION APO AYTOUS NA DEIXEI THN IDIA SYMPERIFORA GIA TA MATS TWN ETHNIKWN KATHGORIWN POU KAI EKEI EINAI APLHRWTOI KAI MALISTA PLHRWNOYN KAI POLLA PARAPANW SE METAKINHSEIS.PROFANOS EKEI DEN EXOUN TO THAROS NA KANOUN APERGIES...VEVAIA DEN EINAI AMOIRH EYTHYNWN KAI H EKASK POU SE KATHE EYKAIRIA APODYKNYEI OTI TO MONO THN APASXOLOUSE HTAN NA TELEIWSOUN TA PRWTATHLIMATA PAIDWN EFHVWN KAI KORASIDWN NEANIDWN...KAI META LENE OTI PSAXNOUN XORHGOUS KLP...POIOS NA EPENDYSEI SE KATI POU EINAI ENTELOS APAXIOMENO APO AYTOYS POU ASXOLOUNTE ME AYTO....

Ανώνυμος είπε...

φίλε δημητρη αν οι κύριοι διαιτητές να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων θα μπορούσαν την μεγάλη εβδομάδα(που δεν υπήρχαν αγώνες) να ανακοινώσουν π.χ ότι αν μέχρι την τρίτη του Πάσχα δεν εξοφλήσουν τα σωματεία δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.Αυτό που έκαναν τώρα τι είναι επίδειξη ισχύος....?