Συλλυπητήρια απο Εργοτέλη Κύδων, στον Π.Τσαμπά.


Με συλλυπητήριες ανακοινώσεις ο Εργοτέλης και ο Κύδων, εκφράζουν την λύπη τους, στον αθλητή  Πέτρο Τσαμπά, για το χαμό της μητέρας του.Πως του  αφιέρωσαν την νίκη οι συμπαίκτες του.
Οι ανακοινώσεις Εργοτέλη, Κύδων.

Όλη η οικογένεια του  “Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ”  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρώην αθλητή της ομάδας  μας Πέτρο Τσαμπά  για τον αδόκητο χαμό της αγαπημένης του μητέρας.
       

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κύδων, η επιτροπή μπάσκετ, οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τμήμα μπάσκετ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πέτρο Τσαμπά, για το χαμό της μητέρας του, Μαρίας.


Οι συμπαίκτες του.

Να τονιστεί οτι το Σάββατο στον αγώνα με την Ακαδημία στο Ρέθυμνο, οι συμπαίκτες του και όλοι όσοι ήταν στην αποστολή, συμπαραστεκόμενοι στις δύσκολες στιγμές που περνάει και αναγνωρίζοντας την υπέρβαση που έκανε, του αφιέρωσαν τη νίκη, φωνάζοντας στο τέλος “Πέτρος” (αντί το καθιερωμένο “Χανιά”).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.