Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Η Ακαδημία...in, η Αναγέννηση out.


Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η Ακαδημία, σε ενα επεισοδιακό παιχνίδι επικράτησε με 62-45, της Αναγέννησης και τερμάτισε ως δεύτερη (χάνοντας στην ισοβαθμία απο το Δειλινό), στο πρωτάθλημα που της δίνει πλεονέκτημα έδρα στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τον σημερινό αντίπαλό της που δεν κατάφερε τελικά να μπει στην προνομιούχο τετράδα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και να προηγηθούν 18-11, στο δεκάλεπτο, κλείνοντας το ημίχρονο με 34-28.

Στην τρίτη περίοδο όμως η Αναγέννηση αντέδρασε και έτρεξε ένα επι μέρους σερί 13-0 περνώντας 36-40, δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της περιόδου.

Σε εκείνο το σημείο οι  διαιτητές διέκοψαν το ματς γιατί  έβριζαν από την κερκίδα , με αποτέλεσμα να σημειωθεί  διακοπή για 30 περίπου λεπτά.
Από εκεί και μετά η Ακαδημία ξαναβρήκε τον ρυθμό της ανέκτησε το προβάδισμα και πήρε την νίκη.


Ακαδημία Ρ.-Αναγέννηση Α.  62-45
Δεκάλεπτα: 18-11, 34-28 (ημίχ.), 42-40, 62-45

Ακαδημία Ρ. (Θεοδωρουλάκης Β.): Παναγιωτάκης, Κριθινάκης 12(2), Νύκταρης, Μαραυγάκγης 16(2), Χρυσουλάκης 11, Γκούσαρης, Σταμούλης 18 (2), Νταλιάνης 4, Δουλγεράκης, Κατσαβίδης, Κωτσαντίνου, Καραπέτσας.
Αναγέννηση Α. (Καλαϊτζάκης Μ.): Ιωαννίδης, Κοκολάκης, Χριστάκης, Κανιαδάκης, Κοκκιάδης, Καλογεράκης 4, Παπαδάκης 2, Κουτσουράδης, Τσεπαπαδάκης 11, Τζάννης 11, Χελιδώνης 17, Βελόγλου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.