Εφήβων | Πήρε το ντέρμπι και καθιερώνεται.


Μ΄ ένα ξέσπασμα στην δεύτερη περίοδο, το Ηράκλειο (κόντρα στα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων), πήρε το ντέρμπι κορυφής με 73-60 κόντρα στον Εργοτέλη, στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚ και ξέφυγε δυο βαθμούς απο τους διώκτεςτου, δείχνοντας έτοιμο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία αποκαθηλώνοντας τον σημερινό αντίπαλό του.
Οι παίκτες του Μ.Σηφομιχελάκη, μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και μετά την βραχεία κεφαλή που πήραν στο αρχικό δεκάλεπτο, στην δεύτερη περίοδο ξέσπασαν και με ένα επί μέρους σκορ 21-09, έχτισαν τα θεμέλια της νίκης, που δεν αποκλείεται να είναι και πυλώνες τίτλου και καθιερώνονται στην συνείδηση του κόσμου.

Ο κορυφαίοι της φετινής σαιζόν οι Κ.Στρατάκης και Μ.Σταράκης, πήραν μαζί με τον Φραγκιαδάκη την ομάδα στις πλάτες τους, χωρίς να υστερήσει κανείς απο τους υπόλοιπους.

Από τον τον αξιόμαχο Εργοτέλη που τα έδωσε όλα, αλλά του στοίχισε η απουσία του "φυσικού του ηγέτη", Γ.Σκάνδαλου (λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού), οι Μπούμπαρης και Μυλωνάς, αναδείχθηκαν κορυφαίοι επιθετικά.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 73-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 17-14,38-23(ΗΜΙΧ.),52-42,73-60

ΗΡΑΚΛΕΙΟ(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ): ΣΤΑΡΑΚΗΣ 18(2),ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ 2,ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ 10,ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ,ΠΟΥΛΗΣ,ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΑΚΗΣ,ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ 15,ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 20,ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ 8.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ): ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ 9(1),ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 2,ΘΕΟΔΩΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 6(2),ΚΡΙΜΙΛΗΣ 2,ΟΜΗΡΟΛΗΣ 5,ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ 6,ΔΙΑΛΛΥΝΑΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ 11(2),ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ 19,ΜΑΝΙΑΔΗΣ Κ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.