Β΄Εθνική | Του "γκρέμισε το κάστρο" ο Ιωνικός Νικαίας.


Στο πιο σημαντικό  παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, αλλά και πολύ κρίσιμο όσον αφορά την συνέχεια, το Ηράκλειο γνώρισε την πρώτη του ήττα στα "Δυο Αοράκια", απο τον δεύτερο στη βαθμολογία Ιωνικό Νικαίας με 72-73, αν και είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη καθώς το λέι απ του Αγαπιάδη ήταν άστοχο, ενώ ο Ιωνικός έκλεψε την νίκη με το κρίσιμο καλάθι του Χρήστου Ντακούλια μόλις 2'' πριν από το τέλος.
Το ρεπορτάζ του basketblog.gr αναφέρει:

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στα «Δυο Αοράκια» ο Ιωνικός Νικαίας στάθηκε όρθιος καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 72-73 του Ηρακλείου με καλάθι του Χρήστου Ντακούλια μόλις 2'' πριν από το τέλος, με τον βραχύσωμο γκαρντ με προσωπική ενέργεια και ντράιβ να πετυχαίνει το κρίσιμο καλάθι, ενώ νωρίτερα ο Πάλλης είχε αστοχήσει σε 3/4 βολές για τους Κρητικούς.

Ο Ιωνικός κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στα πρώτα λεπτά με 6-16, αλλά το Ηράκλειο επανήλθε και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με 35-35 αν και έχασε με δυο αντιαθλητικά φάουλ τον Αρναουτάκη.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη ισοφάρισε με τον Γκιζογιάννη σε 65-65, ενώ προσπέρασε λίγο αργότερα, με το φινάλε να είναι «θρίλερ» και τη νίκη να έρχεται δια χειρός του Ντακούλια. 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 72-73 
Διαιτητές: Μπούσιας – Κωνσταντινόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 35-35, 54-59, 72-73.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Πετράκης, Παπαδάκης 14, Σακελλαράκης 4, Μπαλάφας 12, Αρναουτάκης 3, Αγαπιάδης 10, Μαραγκάκης, Γκιζόγιαννης 13 (2), Φραγκιαδάκης, Πάλλης 16.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Καραγιάννης): Βερτούδος, Κούτουλας 5, Βιδάλης, Ντακούλιας 25 (2), Παλαιοχωρίτης, Λόλας 7 (1), Τασσόπουλος 10, Κούργιας, Βλάχος, Θυμνιός 9, Κουκουνιάς 2, Βεσκούκης 15 (1). 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.