Γ.Μαυράκης | “Μπορεί Εφήβων και παίδων το Ηράκλειο.


Οι δύο νίκες του “Ηράκλειο” σε παιδικό και εφηβικό κόντρα στον Εργοτέλη, ικανοποίησαν τους πάντες στο σύλλογο και βλέπουν ότι φέτος μπορούν να πάνε στη Δουκός Μποφόρ και οι δύο τίτλοι. Ιδιαίτερα στο εφηβικό φέτος το “Ηράκλειο” είναι δυνατό αλλά θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη συμμετοχή στις προπονήσεις.
Στο εφηβικό με Σκάνδαλο ο Εργοτέλης ή χωρίς το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο”, μας είπε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του “Ηράκλειο” και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Μαυράκης και πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά. “Υπάρχει υλικό που μπορεί να κάνει αίσθηση στα τελικά. 

Η εμπειρία της Κ22 ήταν φέτος ανεκτίμητη. Γέμισε τα παιδιά με αυτοπεποίθηση. 

Ουσιαστικά την κέρδισαν την κατηγορία, παρά το νωθρό ξεκίνημα”.

Για το παιδικό τονίζει: “Οι μικροί του Πετράκη, παρότι έχασαν με 20 πόντους στο πρώτο ματς της χρονιάς από τον Εργοτέλη λόγω απειρίας, συνήλθαν, δούλεψαν και επανήλθαν με 2 νίκες. 

Νομίζω ότι κι αυτοί θα πάρουν το πρωτάθλημα”.

Ο κ. Μαυράκης πιστεύει ότι εάν δεν πήγαινε ο Μαχαιριανάκης στον Εργοτέλη το “Ηράκλειο” εφόσον έπαιρνε τον τίτλο θα είχε καλή πορεία στο Πανελλήνιο γιατί “μαζί με τον δίμετρο Πεδιαδιτάκη θα έκαναν πολλά. Του χρόνου ο Πεδιαδιτάκης ανεβαίνει κατηγορία μια και είναι ‘98άρης”.

Πηγή:"patris.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.