ΣΥΔΚΑΚ | Με επιτυχία η κοπή της πίτας στις 21 Φεβρουαρίου (Photos).


Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο κέντρο  “Αλάι”, στο Ηράκλειο. 

Ο Σύνδεσμος είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος κ. Καφφέ Ηλία, τον οποίο και βράβευσε για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία και τον Αθλητισμό γενικότερα. 

Παράλληλα, στην εκδήλωση τιμήθηκε ο εκλιπών Νίκος Γαλυφιανάκης για την μακροχρόνη συνεισφορά του τόσο στην Κρητική όσο και στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, η οικογένεια του που παρευρέθη στην εκδήλωση. 

Στη συνέχεια, έγινε η απονομή των πτυχίων στους διαιτητές που αποφοίτησαν από τη σχολή Διαιτησίας 2013, την οποία μάλιστα έκανε και ο ίδιος ο Προέδρος της ΟΔΚΕ κ. Καφφές.  

Η απόφαση του ΔΣ να διαφοροποιήσει λίγο, σε σχέση με τις παλαιότερες, τη φετινή εκδήλωση προσδίδοντάς της λόγω των ημερών ένα αποκριάτικο χαρακτήρα, αποδείχθηκε εξαιρετική. Μάσκες, καπέλα, κορδέλες και άλλα αποκριάτικα αξεσουάρ μοιράστηκαν στους καλεσμένους και το πάρτι «άναψε». Το κέφι ανέβηκε στα ύψη και οι διαιτητές ξεφάντωσαν με την ψυχή τους, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και η εξωαγωνιστική τους ζωντάνια. 

Θερμές ευχαριστίες αποδίδει το ΔΣ του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ στους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Δροσίτη Ιωάννη & Βαρδαβά Κων/νο, στον Πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ, στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ και στον εκπρόσωπο της εφημερίδος ΠΑΤΡΙΣ που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Ξεχωριστές ευχαριστίες αποδίδονται στους χορηγούς των δώρων που κληρώθηκαν και ειδικότερα στην ΕΥClub, στο Cosmos Sport, στο Intersport, στο κέντρο «Αλάϊ», στον πολυχώρο «Grand» καθώς επίσης στους κ.κ. Γαλανόπουλο Γιώργο, Επιτροπάκη Γιώργο, Μαραγκάκη Ανδρέα, Μαρνελάκη Ιωάννη, Μπορμπαντωνάκη Γιώργο και Χριστινάκη Νώντα που με την ιδιωτική προσφορά τους, στήριξαν για ακόμη μια φορά το Σύνδεσμο.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.