Video - σοκ από τον σεισμό στην Κεφαλονιά.


Σεισμική δόνηση 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:55 σήμερα Κυριακή 26/1 το απόγευμα 6 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς που συγκλόνισε ολόκληρο το νησί θέτοντας σε επιφυλακή όλες τις γύρω περιοχές!


Συνταρακτικό είναι το video, που τραβήχτηκε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ΑΣ Κεφαλονιάς – ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Μόλις ο κόσμος αντελήφθη το μέγεθος του σεισμού, επικράτησε πανικός. Ολοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του κλειστού, ενώ όπως θα δείτε σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο γήπεδο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησαν έντονοι μετασεισμοί, που αναστάτωσαν αρκετές φορές τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, ενώ σύμφωνα με το σεισμολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών το μέγεθος του σεισμού ήταν... 6,3 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ!

Πηγη: "basketblog.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.