ΟΦΗ | Ευχαριστεί Ηράκλειο και Φίλιππο .


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ, ευχαριστεί θερμά τον Φίλιππο Βέροιας για τη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της αλλά και το Ηράκλειο για τη παραχώρηση του γηπέδου του για κάποιες προπονήσεις. Όσον αφορά στην ένσταση που κατέθεσε η ομάδα της Βέροιας κατά του κύρους του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η Επιτροπή Μπάσκετ θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ηράκλειο και τους κυρίους Γιάννη Στεφανάκη, Μάνο Σηφομιχελάκη που μερίμνησαν προκειμένου να παραχωρηθεί στον ΟΦΗ το κλειστό στα "Δύο Αοράκια" για να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο για τις ανάγκες προπονήσεις της ομάδας μας. 

Ακόμα θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον δερματολόγο Αντώνη Νικηφόρο και τον χειρούργο – ορθοπεδικό Γιώργο Ευγενιάδη για την βοήθεια τους προς τον σύλλογο για προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Στέφαν Τζόρτζεβιτς και Απόλλωνας Δεληγιώργης.

Τέλος, ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Μάνος Σφακιανάκης ευχαριστεί τον Φίλιππο Βέροιας για την φιλοξενία του προς την ομάδα μας: "Ως μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν προς την ομάδα μας και υποσχόμαστε ανάλογη συμπεριφορά στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου".

Όσον αφορά στην ένσταση που κατέθεσε η ομάδα της Βέροιας κατά του κύρους του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι η νίκη της ομάδας είναι... κατοχυρωμένη, μιας και δεν συντρέχει λόγος για το αντίθετο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.