Ρέθυμνο Aegean | Και επίσημα η αντικατάσταση του Αρμπετ, με τον Ντρσά.


Με δύο  ανακοινώσεις η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean προχώρησε χθες στην επισημοποίησης της αντικατάστασης του Γκέγκορ Άρμπετ με τον Λούκα Ντρσα.«Σουτ… από την περιφέρεια» στα 418 μ. και… μέσα!
Μάλιστα, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Σέρβος γκαρντ από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, συμμετέχοντας σε ένα μέρος της απογευματινής προπόνησης, έχοντας την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο. 

Ο Ντρσα έφτασε στην Αθήνα χθες το πρωί, συνοδευόμενος από το μάνατζερ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας του με το Ρέθυμνο Aegean – θα έχει διάρκεια ως το τέλος της χρονιάς).

Αρχικά, βέβαια, η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ προχώρησε στην λύση της συνεργασίας με τον Γκρέγκορ Άρμπετ, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Γκρεγκόρ Άρμπετ.
Ευχόμαστε στον Γκρεγκόρ Άρμπετ καλή τύχη και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μετά από λίγη ώρα, ήρθε η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Λούκα Ντρσα, με την εξής ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη συνεργασία της για το υπόλοιπο της σεζόν με τον Σέρβο αθλητή Luka Drca που αγωνίζεται σαν (combo) γκαρντ και είναι γεννημένος στις 26/08/1987, με ύψος 1,96 cm.

Τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΟΚΚ Βελιγραδίου και είχε 15.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.7 ασσίστ μ.ο.».

«Σουτ… από την περιφέρεια» στα 418 μ. και… μέσα!
Τόσο (418 μ.) είναι το υψόμετρο του ιστορικού χωριού του Δήμου Αποκορώνου, Ασή Γωνιά. Οι παίκτες μας Νταμίρ Λάτοβιτς και Νίκος Αγγελόπουλος, ο προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο team manager Γιώργος Κούμουλος, ο Αγορίνος, ο Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το τμήμα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου επισκέφθηκαν το 3θέσιο Δημοτικό Σχολείο της Ασή Γωνιάς.

Στην υποδοχή της ομάδας  ήταν η Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Χαλιαμπάλια Μαρία.

 Οι παίκτες μας έπαιξαν με τα παιδιά, έδωσαν αυτόγραφα (σε κάρτες και μπλουζάκια), μοιράστηκαν τα μυστικά τους για την πορτοκαλί «θεά», ενώ όποιος από τους μικρούς φίλους πετύχαινε καλάθι, τότε επιβραβευόταν με ένα μπλουζάκι της ομάδας μας. Ο κόουτς, Γιώργος Καλαφατάκης, στο ντεμπούτο του στο πρόγραμμα «Σουτ… από την περιφέρεια», δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την αγάπη του για τα μικρά παιδιά. Έκανε διάλογο μαζί τους και προσπάθησε να δώσει τα «φώτα» του γύρω από τον αθλητισμό, την υγεία και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μετά το πέρας της επίσκεψης, τα μέλη της αποστολής, «παρέλαβαν» ο κύριος Γιάννης Κουνδουράκης (Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου), ο κύριος Γλεντζάκης Ιωάννης (Πρόεδρος της Κοινότητας), ο κύριος Δραμηλαράκης Μάρκος, οι κύριοι Γύπαρης Γεώργιος και Δρακάκης Πέτρος (μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου) οι οποίοι μετά την ξενάγηση στα σοκάκια και στα μνημεία του χωριού, τους κάλεσαν για «ξενάγηση» στις γεύσεις της τοπικής κουζίνας από την κυρία Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Γλεντζάκη).

Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί όλους αυτούς που φιλοξένησαν και υποδέχτηκαν την ομάδα στην Ασή Γωνιά και προσκαλεί τους κατοίκους της Ασή Γωνιάς στον επόμενο εντός έδρας αγώνα για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, ενώ ο κύριος Γιάννης Κουνδουράκης δεσμεύτηκε για την υλοποίηση αυτής της επίσκεψης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.