Ηράκλειο | Επίσκεψη στους χορηγούς και ευχές αλλά και...καλή επιτυχία (Φωτορεπορταζ).

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. κ. Μαρκαντωνάκης Μανόλης συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Αρναουτάκη Γιώργο και τους παίκτες Πετράκη Αλέξανδρο και Παπαδάκη Μύρωνα επισκέφτηκαν τους μεγάλους χορηγούς του τμήματος μπάσκετ του Ομίλου. 





Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε την ANEK-SUPERFAST, τις ξενοδοχειακές μονάδες ASTORIA και MARIN , την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων AVIS,την εταιρεία επισκευής και μισθώσεων αυτοκινήτων F.M.S.τα οπτικά ΜΑΡΚΑΚΗΣ και το μεζεδοπωλείο ΒΡΑΚΑΣ και δίδοντας τα παραδοσιακά μελομακάρονα ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και δημιουργία για το νέο έτος.  

Παράλληλα με την ευκαιρία των άγιων ημερών το Δ.Σ. ,η επιτροπή μπάσκετ , οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. εύχονται σε όλους τους χορηγούς του, στους πολυπληθείς φίλους του, αλλά και σε όλο τον κόσμο,  ότι καλύτερο για το νέο χρόνο.  
  
Στο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ κλήθηκε ο αθλητής μας ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ Γ. Επίσης στο προπονητικό τριήμερο της εθνικής εφήβων κλήθηκαν οι αθλητές μας ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Δ και ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ Κ. Οι κλήσεις αυτές δείχνουν την σημαντική δουλειά του συλλόγου σε επίπεδο υποδομών και το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους επίλεκτους αθλητές του.





   
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.