Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Στο ανεπίσημο, έκανε την επίσημη εμφάνιση του.

Καλά Χριστούγεννα θα κάνουν στα Χανιά καθώς ο Κύδωνας με εξαιρετικό για ένα ακόμα παιχνίδι τον Μ.Αδοντάκη, αλλά και με την πρώτη επίσημη του Πέτρου Τσαμπά, επικράτησε στο άνευ συναγωνισμού παιχνίδι επι του Εργοτέλη Κ22 με 60-47, φορτσάροντας στο τρίτο δεκάλεπτο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής Ανδρών ΕΚΑΣΚ. 

Άγιος Βασίλης ντύθηκε,ο Αδοντάκης στα Χανιά, με επιστροφή Πέτρου Τσαμπά, ατενίζοντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

Ενα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο (με επι μέρους σκορ 23-9), ηταν αρκετό για την ομάδα του Λ.Θεοδωράκη, για να πάρει την νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Εργοτέλη Κ22, με 60-47, με κορυφαίο τον Μανόλη Αδοντακη που σημείωσε 21 πόντους.

Πάράλληλα δίπλα του στο ζωγραφιστό, θα υπάρχει απο εδω πλέον και ο Π.Τσαμπάς, που μαζί θα συνθέτουν το πιο δυνατό δίδυμο της κατηγορίας.
Ο προπονητής του Κύδωνα Λ.Θεοδωράκης έδωσε την ευκαιρία σε αθλητες απο την Ακαδημία, να πάρτουν χρόνο συμμετοχής και παρατστάσεις, με τον πρόσφατα κληθέντα στο Τουρνουά Χριστουγέννων στο Τουρνουά Χριστουγέννων που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. στην Πρέβεζα, Νίκος Βλαχάκης να σημειώνει 10 πόντους.

Ο συνήθης ύποπτος Γ.Σκάνδαλος σημέιωσε 17 πόντους απο τον Εργοτέληκαι ομ Δαπουλάκης 10.


ΚΥΔΩΝ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Κ22   60-47
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:14-12,26-24(ημίχ),49-33,60-47

ΚΥΔΩΝ (ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Λ) : ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 2 , ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 7(1) , ΜΠΑΓΑΚΗΣ 1  ,ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 1 ,  ΑΔΟΝΤΑΚΗΣ 21 ,ΛΙΟΝΑΚΗΣ 4, ΞΥΛΑΚΗΣ , ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ , ΧΟΛΕΒΑΣ, ΒΛΑΧΑΚΗΣ 10(3), ΤΣΑΜΠΑΣ 14 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Κ22 (ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ Γ.) : ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ 17 , ΔΙΑΛΥΝΑΣ , ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ , ΚΡΙΜΙΛΗΣ , ΟΜΗΡΟΛΗΣ ,ΜΥΛΩΝΑΣ 4(1), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 4 , ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ 3 ,ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 2, ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ 10 , ΧΙΩΤΑΚΗΣ 7
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.