Δεν έχουν..αντίπαλο τα κορίτσια του Αλέξη Χριστοδούλου. Έκαναν το "7 στα 7", επικρατώντας χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες στην Αλικαρνασσό του ΟΑΧ με 55-35, για την 7η αγωνιστική των κορασίδων της ΕΚΑΣΚ, με οδηγούς την Μ.Δανδουλάκη που σημείωσε 22 πόντους και την Σωπίκου με 15 πόντους, "κλειδώνοντας" την πρωτιά στην α΄φάση.Δηλώσεις Α.Χριστοδούλου.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΟΑΧ 55-35
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-06,07-07, 17-16, 18-06
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ): ΓΙΑΛΑΜΑ 3, ΜΑΥΡΑΚΗ, ΣΟΠΙΚΟΥ 15(3), ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ 5(1), ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Α., ΓΑΛΑΝΑΚΗ, ΣΑΜΠΡΟΒΑΛΑΚΗ,ΒΑΡΕΛΤΖΗ Α., ΝΙΧΛΟΥ, ΒΑΡΕΛΤΖΗ 5, ΚΑΡΛΑΦΤΗ 5(1), ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ Μ. 22
ΟΑΧ (ΚΑΣΙΚΤΟΓΛΟΥ): ΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗ 17(2), ΣΑΡΙΚΑΜΗ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ 5, ΖΕΡΒΑ, ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ, ΖΕΡΒΑ Μ., ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, ΖΟΥΜΑΔΑΚΗ, ΠΑΠΑΔΟΚΟΚΟΛΑΚΗ 6, ΚΑΛΟΓΕΡΗ, ΤΣΙΧΛΑΚΗ 2, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ 5
Α.Χριστοδούλου : "Εξασφαλίσαμε την πρωτιά".
Ο προπονητής των νικητών Α.Χριστοδούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ηροδότου (.irodotosbasketball.gr) :
«Μια νίκη που μας εξασφαλίζει την πρωτιά στην Α φάση σε ένα ματς νευρικό στο πρώτο μέρος με έμφαση στις άμυνες . Στο δεύτερο ημίχρονο η επιθετική μας παρουσία ήταν καλύτερη με πιο ξεκάθαρο μυαλό και σωστότερες επιλογές. Είμαστε αρκετά μακριά από το επίπεδο που θα ήθελα να ήμασταν και πρέπει να βρούμε λύσεις».

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου