Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Επιστροφή στις νίκες για τον Εργοτέλη Κ22.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Εργοτέλη Κ22, που στο παιχνίδι της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου στο Λίντο για την πρεμιέρα του β΄γύρου, σε ένα παιχνίδι «Γκραν γκινιόλ», επικράτησε του Χάνδακα με 54-53, έχοντας κορυφαίο σκόρερ τον Σκάνδαλο.




Σε ένα παιχνίδι απόλυτα ισορροπημένο που και οι  δύο ομάδες έριξαν το βάρος στην άμυνα, οι κιτρινόμαυροι του Γ.Βισκανδουράκη πανηγύρισαν την νίκη απέναντι στον Χάνδακα, επικρατώντας με 54-53.

Ο Σκάνδαλος ήταν ο οδηγός της νίκης για τον΅Εργοτέλη, ενώ ο Μπουντούρογλου είχε 10 πόντους.

Σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του Α.Βεργετάκη (που έκανε πρεμιέρα στον πάγκο του Χάνδακα), με τον Σηφάκη να ξεχωρίζει, σημειώνοντας 16 πόντους.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Κ22-ΧΑΝΔΑΚΑΣ 54-53
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 15-9,24-26 (ΗΜΝΙΧ.),36-38,54-53

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ) ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Γ. 29,ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ 8(2),ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΚΡΙΜΙΛΗΣ,ΜΑΝΙΑΔΗΣ Κ,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ 2,ΔΙΑΛΛΥΝΑΣ 5(1),ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ 10(2),ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ,ΧΙΩΤΑΚΗΣ.
ΧΑΝΔΑΚΑΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ 2,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 4,ΒΑΛΑΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ 14,ΠΑΝΤΕΡΗΣ 3,ΑΛΕΒΙΖΑΚΗΣ 1,ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ 5(1),ΣΗΦΑΚΗΣ 16(1),ΤΖΟΥΜΑΣ 2,ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ,ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ 2,ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ 4.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.