Ηράκλειο | Τα χειρότερα γλύτωσε ο Σακελαράκης.

“Πάγωσαν” όλοι με τον τραυματισμό του Μάριου Σακελαράκη, στο ματς του Ηράκλειο με την Νηαρ Ηστ, στην Καισαριανή αλλά ευτυχώς για τον παίκτη έχει υποστεί μία θλάση στον αυχένα όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.






Τέλος καλό, όλα καλά, σχετικά με την υγεία του Μάριου Σακελλαράκη που είναι καλά στην υγεία του, η τουλάχιστον είναι καλύτερα από ότι αρχικά νόμιζαν όλοι.

Ο παίκτης της Κρητικής  ομάδας είχε ραντεβού με την ατυχία μόλις στο πρώτο μόλις λεπτό του παιχνιδιού, με την Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή όταν δέχθηκε μία αγκωνιά στον αυχένα και έπεσε κάτω.

Αμέσως ήρθε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε με προστατευτικό κολάρο στο ΚΑΤ, μένοντας στην Αθήνα.

Τελικά δεν έχει κάτι το πολύ ανησυχητικό αφού υπέστη μία θλάση. Δεν έχει πάθει σοβαρή ζημιά και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο ενώ περιμένουμε να μάθουμε πλέον πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Στο πλευρό του στάθηκαν από την αρχή όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, όπου και του αφιέρωσαν την νίκη με 59-64, ενώ στο ΚΑΤ βρέθηκε μετά το ματς και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ράλλης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.