Ρέθυμνο Aegean | «Σουτ… εντός παιδιάς» σε 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ατσιποπούλου.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις από το Ρέθυμνο Aegean στα πλαίσια του προγράμματος «Σουτ …εντός παιδιάς»  με την επίσκεψη στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ατσιποπούλου.








Ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος με τους παίκτες μας Κένι Γκάμπριελ, Νταμίρ Λάτοβιτς, που τους συνόδευαν η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο τύπου και ο προπονητής των ακαδημιών Πέτρος Πολοπετράκης, επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό σχολείο Ατσιποπούλου. 

Το 1ο Δημοτικό σχολείο Ατσιποπούλου επισκέφθηκαν οι Ανδρέας Κανονίδης και Αλεξάντερ Κουάμε τους οποίους συνόδευε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Κυριακού.


Οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, έ παιξαν και διασκέδασαν με τους παίκτες μας, φωτογραφήθηκαν, πήραν πολλά αυτόγραφα και δώρα.

Φυσικά, οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη για τον αγώνα της Κυριακής με τα Τρίκαλα.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές  των σχολείων κυρίες Ορφανουδάκη Μαρία και Κουμαντακάκου Ρούλα  καθώς και τους δασκάλους για την φιλοξενία και την συνεργασία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.