Ανδρων ΕΚΑΣΚ | Διπλασίασε τις νίκες ο Κύδων .

Επιστροφή στις νίκες για τον Κύδωνα , που επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο κλ.
Κλαδισού, της Αναγέννησης με 65-44, στην 3η στροφή του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.
Δηλώσεις Μιχάλη Καλαϊτζάκη (Αναγέννηση Α).


Μετά την... ανώδυνη ήττα από την Κ22 του Εργοτέλη (δεν μετρούν τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα), η ομάδα του Θόδωρου Λεκάκου ζητούσε διακαώς το ροζ φύλλο αγώνος για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αυτό το κατάφερε μετά το πρώτο δεκάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν τους Χανιώτες και προηγήθηκαν με 18-12,
Στην συνέχεια όμως, οι παίκτες του Θ.Λεκάκου, αντέδρασαν και έβαλαν την μπάλα μέσα στην ρακέτα εκεί που ο Αδοντάκης δεν είχε αντίπαλο ενώ οι Μπαγάκης και Λαγουδάκης, πυροβολούσαν "αδιαλείπτως".

Ο Χατζής ήταν αυτός που προσπάθησε περισσότερο από τους Αρκαλοχωρίτες, σημειώνοντας 15 πόντους.

Δηλώσεις Μιχάλη Καλαϊτζάκη (Αναγέννηση Α):

"Ήμασταν  καλοί για ένα ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν αντέξαμε λόγω κούρασης (απουσίαζαν 2 βασικοί περιφερικοί παίκτες) σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων μας στα τρίποντα χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους διαιτητές και στην ομάδα των Χανίων και τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία"!


Κύδων- Αναγέννηση Α.  65-44
Δεκάλεπτα: 12-18, 26-24(ημίχ.), 46-34, 65-44
Κυδων (Θ.Λεκάκος): Καμπάνης 8(2), Κασίμης 7, Θεοδωράκης 3(1), Κυριακάκης 2, Μπαγάκης 13(3), Λαγουδάκης 13, Πιαλόγλου 1, Θεριάνης, Αδοντάκης 16, Χολέβας, Πρωτογεράκης 2.

Αναγέννηση Α.(Μ.Καλαϊτζάκης):Μαυρίκος, Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης, Κοκιάδης 2, Καλογεράκης 3, Χατζής 15, Τσεπαπαδάκης 11, Τζάνης 4, Χελιδώνης 8, Χατζηκωσταντίνου 1.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.