Ν.Καλαμπάκος | Το μεταξύ μας ματς, θα κριθεί στην επιθετική εικόνα θα έχει ο ΟΦΗ.

Το Παγκράτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο ΟΦΗ την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο προπονητής του Παγκρατίου Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε στο athleticradio.gr για το ματς του Σαββάτου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Το ματς του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο. Ο ΟΦΗ έκανε μία τρομερή εμφάνιση στο Ψυχικό. Έχει όπως και μεις, μία νεανική ομάδα.

Το κοινό μας χαρακτηριστικό είναι οτι μας “στραμπούληξε” και τους δύο η ΑΕΚ.

Όμως ο ΟΦΗ όρθωσε το ανάστημα και με εντυπωσίασε κόντρα στο Ψυχικό. Ο ΟΦΗ είναι αξιέπαινος και αξιόλογος και μπράβο του.

Εμάς μας έριξε ψυχολογικά η βαριά ήττα από την ΑΕΚ όπου δεν ήμασταν καλοί.

Τώρα “ψαχνόμαστε” και περιμένουμε να κάνουμε ένα καλό ματς.Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά”.

Για τον φετινό ΟΦΗ είπε:

“Έχω εικόνα από τον φετινό ΟΦΗ και θεωρώ οτι έχει τον Τζόρτζεβιτς και τον Πλιούκα που ξεχωρίζουν αλλά γενικά είναι ένα καλό σύνολο. Έχει καλούς παίκτες και είναι στα ίδια κυβικά με μας όσον αφορά το οικονομικό και το μπάτζετ.

Το ματς θα κριθεί στο πόσο καλή επιθετική εικόνα θα έχει ο ΟΦΗ. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Γνωρίζω τον Φώτη Τακιανό που είναι και ένα εξαιρετικό παιδί αλλά και ένας αξιόλογος προπονητής.

Είχαμε παίξει και αντίπαλοι πριν από χρόνια”.

Για το φετινό Παγκράτι και το πρωτάθλημα της Α2 τόνισε:

“Εμάς στόχος μας είναι η παραμονή. Φέτος πιστεύω οτι θα δούμε το ίδιο έργο με πέρυσι.

Θεωρώ οτι ΑΕΚ, Αμαλιάδα και Καβάλα θα πάνε για την άνοδο και ακολουθούν οι Καβάλα και Φίλιππος. Μετά θα είναι οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν γρήγορα την παραμονή και μετά 4-5 ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή”.


Μοναδικός απών ο Τόζιος


O Γιάννης Τόζιος αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με το Παγκράτι που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο. Ο σέντερ της ομάδας μας αισθάνεται ενοχλήσεις στην αριστερή φτέρνα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.