ΟΑΧ | Κ.Βουλγαράκη : "Εχουμε καλή βάση, για την επίτευξη των στόχων".


Όπως σας είχαμε αναφέρει (πατήστε εδω), ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα των Χανίων η Κλέλια Βουλγαράκη.Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις και φωτο, όπως τις κατέγραψε το missmatchbasket.blogspot.gr.
Αναλυτικα οι δηλωσεις της στο missmatchbasket.blogspot.gr:

Ποίες ήταν οι προηγούμενες ομάδες που έχεις αγωνιστεί ;

''Έχω παίξει για 8 χρόνια στη ΜΕΝΤ ξεκίνησα από το μίνι μέχρι γυναικείο και τα 2 τελευταία χρόνια έπαιζα στον ΠΑΟΚ.''

Από την Θεσσαλονίκη στα Χανιά γιατί προτίμησες το τοπικό πρωτάθλημα και ποίος ήταν ο λόγος που ήρθες στον ΟΑΧανίων;

''Λόγω σπουδών ήταν πολύ δύσκολο να συνδυαστεί με τον πρωταθλητισμό, παρόλα αυτά επειδή αγαπώ πολύ τον αθλητισμό και το μπάσκετ συνεχίζω απλώς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν ο προπονητής της ομάδας των Χανίων ο Μιχάλης Κασικτσόγλου με τον οποίο έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν όπως επίσης από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης εδώ πέρα το Γιάννη Τζουγκράκη και το Γιάννη Τσιχλάκη μου ενέπνευσαν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, και δείχνουν πολύ μεγάλο ζήλο ώστε να υπάρχει άψογη λειτουργία στην ομάδα. Εκτός από όλα αυτά έχω και αδυναμία στην Κρήτη οπότε βρίσκω ευκαιρία να είμαι αρκετά συχνά εδώ!''

Ποίες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα?

''Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο, όλα τα κορίτσια είναι μια παρέα με βοήθησαν πολύ στο να νιώσω άνετα από την πρώτη μέρα πρόθυμα να βοηθήσουν σε οτιδήποτε. Μ' αρέσει ο τρόπος που είναι στημένη η ομάδα που στηρίζεται σε νέες κοπέλες και υπάρχει όρεξη για δουλεία. Γενικότερα υπάρχει μεγάλη θέληση και διάθεση και συνδυασμό με το κλίμα της ομάδας, θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση να πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος.''  Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.