Φιλική νίκη του Ηράκλειο, με 59-52 επι του ΟΦΗ.


Ανώτερο το Ηράκλειο, επικράτησε επί του ΟΦΗ στα "Δυο Αοράκια" με 59-52, στο φιλικό που είχαν προγραμματίσει οι δύο ομάδες, την Πέμπτη στις 18:30.










Για τον ΟΦΗ ήταν μια ήττα με συμπεράσματα, αφού σε γενικές γραμμές η απόδοση των “μελανόλευκων” κινήθηκε σε… μέτρια προς καλά επίπεδα, φανερώνοντας ξανά μερικές από τις αδυναμίες των προηγούμενων παιχνιδιών, αν και μέρα με τη μέρα βελτιώνονται

Απ’ την πλευρά τους, οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη, που έχουν επικρατήσει στις φιλικές αναμετρήσεις τις οποίες έχουν δώσει μέχρι σήμερα (σ.σ. πανηγύρισαν την κατάκτηση του Τουρνουά “Β.Παδουβάς” πριν από λίγες ημέρες επικρατώντας στον τελικό του Ηροδότου, δείγμα ότι πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα), εμφανίστηκαν το ίδιο πειστικοί και κόντρα στην φιλική μάχη με ομάδα ανώτερης κατηγορίας, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και παρα την αντίδραση ων παικτών του Φώτη Τακιανού, στο 2ο (κυρίως) και 4ο δεκάλεπτο, επικράτησαν δίκαια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΦΗ  59-52
Δεκάλεπτα:  15-06, 24-26 (ημίχ.), 40-34, 59-57.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.