31ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας 2013 «Γεώργιος Κολοκυθάς» | Με 14 διαιτητές η Κρήτη.

Στην Αρχαία Ολυμπία, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 31ου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ.




Σ’ αυτό θα συμμετάσχουν και οι 14 αξιολογημένοι διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες διαιτητές είναι:


Α1 εθνική κατηγορία
Κατραχούρας Γιώργος

Α2 εθνική κατηγορία
Μακρής Παναγιώτης
Μαλαμάς Γιάννης
Μαρνελάκης Γιάννης
Μπορμπαντωνάκης Γιώργος
Χαλαμπαλάκης Μηνάς


Β εθνική κατηγορία
Βαλούρδος Γιώργος
Γιαννακουδάκης Βασίλης
Κώτσου Λία
Μπανασάκης Θοδωρής

Γ εθνική κατηγορία
Καρανικόλα Αλεξάνδρα
Καρανικόλα Έλενα
Χατζημάρκος Δημήτρης
Χριστινάκης Νώντας



Οι διαιτητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ, 7-9/10/13, θα είναι οι διαιτητές των Β΄και Γ΄κατηγοριών και στο δεύτερο γκρουπ, 9-11/10/13, οι διαιτητές Α1 και Α2 κατηγοριών.
Το τριήμερο πρόγραμμα κάθε γκρουπ περιλαμβάνει επιμόρφωση σε θέματα διαιτησίας (κανονισμούς, μηχανική κ.λ.π.) και ψυχολογίας, γραπτές εξετάσεις καθώς και τεστ φυσικής κατάστασης.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαιτητές μας.


2) Την Παρασκευή 11/10/13 θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. Το Σύνδεσμο μας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του κος Επιτροπάκης Γιώργος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.