Συνάντηση Δήμαρχου Χερσονήσου, με διαιτητές μπάσκετ από το Κατάρ.

Στο Δημοτικό Κατάστημα Λιμένος Χερσονήσου επισκέφτηκε η Ομάδα της Σχολής Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης από το Κατάρ το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού σεμιναρίου για νέους διαιτητές Καλαθοσφαίρισης («The First Basketball Referees Clinic with the National Referees of Qatar») που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Χερσόνησο.Κατά την επίσκεψη οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι εξέφρασαν τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει από τη Χερσόνησο, τις υποδομές της, τις δυνατότητες που δίνει ο τόπος για το συνδυασμό διακοπών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και από την κρητική φιλοξενία και τη ζεστασιά που έχουν βιώσει.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου τους καλωσόρισε και τους δήλωσε, ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για την περιοχή μας το γεγονός, ότι την επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν την πολυήμερη εκπαιδευτική τους δραστηριότητα. Ο Δήμαρχος Χερσονήσου είπε:

«Ο Δήμος Χερσονήσου σαν κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός επιδιώκουμε και την ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού. Ο Αθλητικός Τουρισμός είναι μια ειδική μορφή ποιοτικού τουρισμού η οποία μας δίδει την ευκαιρία να επενδύσουμε σε μία τεράστια δυναμική αγορά αλλά και ταυτόχρονα να επιτύχουμε μια προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν μέσω της ανάπτυξης, της διαφοροποίησης και της αναβάθμισης του. Ήδη υπάρχουν επαφές με επαγγελματικές ομάδες ούτως ώστε να προσεγγίσουμε και άλλα είδη Αθλητικού τουρισμού, όπως είναι ο προπονητικός τουρισμός.»
Πηγή: CretePlus.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.