ΟΦΗ | Τίμησε Λιακόπουλο και Πετροδημόπουλο


Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τίμησαν τους δύο αθλητές της Κηφισιάς (στον μεταξύ τους αγώνα για το κύπελλο), για την προσφορά τους στον σύλλογο.Ηρθε ο Βασίλης Βαγενάς.






Η σχετική ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ:

Ο Νίκος Λιακόπουλος και ο Χρήστος Πετροδημόπουλος τιμήθηκαν από την Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τα δύο μέλη της Επιτροπής Μάνος Σφακιανάκης και Ηρακλής Σφακιανάκης δώρισαν αναμνηστικές ανθοδέσμες στους δύο αθλητές της ΑΕΝ Κηφισιάς δείχνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο ότι κανένας στον σύλλογο δεν έχει ξεχάσει το πέρασμα τους από τον ΟΦΗ.

-Επίσης στο Ηράκλειο βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ ο Βασίλης Βαγενάς, που θα ενσωματωθεί στην ομάδα, ενω  υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια Κυπέλλου με Ηρακλή και Κηφισιά, ανεβάζουν πλέον στροφές, για το παιχνίδι τη πρεμιέρας στην Α2 με την ΑΕΚ, στις 12 Οκτωβρίου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.