Τουρνουά "Γ. Οικονομάκης" | Διεθνές με την συμμετοχή της Ακαντέμικα.


Διεθνή χαρακτήρα θα αποκτήσει το τουρνουά μπάσκετ "Γ. Οικονομάκης" καθώς ο Άρης δήλωσε κώλυμα και την θέση του θα πάρει η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουκόιλ Ακαντέμικα








Έτσι στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Μελίνα Μερκούρη θα συμμετέχουν εκτός από το Ρέθυμνο και την πρωταθλήτρια Βουλγάριας ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος και όπως είναι γνωστό όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από τα κανάλια του Novasports. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι διοργανωτές να ανακοινώσουν το διαφοροποιημένο πρόγραμμα του 3ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».


Η GERAKARI LAMASAT και φέτος μεγάλος χορηγός .

Ο όμιλος επιχειρησεων GERAKARI LAMASAT συνεχίζει να στηρίζει και φέτος ως μεγάλος χορηγός τις προσπάθειες του Ρέθυμνο Aegean.

Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την GERAKARI LAMASAT και τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Γενεράλη για την ειλικρινή και αμέριστη υποστήριξη των προσπαθειών μας και τους εύχεται κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.