Στην Ζάκυνθο ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης.

Ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, ο Κρητικός αθλητής που ξεκίνησε από τις υποδομές του ΟΦΗ, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τα χρώματα της ΑΓΕΖ, καθώς η ομάδα της Ζακύνθου ανακοίνωσε την απόκτησή του.











Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΓΕΖ απέκτησε τον  Κυριάκο Καρακωνσταντάκη ο όποιος θα καλύψει μια από τις θέσεις των κάτω των 22 ετών, όπου έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Διονύση Παλαιοθόδωρου και Διονύση Θεοδωρίτση λόγω σπουδών.

Ο νεαρός Guard είναι Κρητικός και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στο εφηβικό του Ίκαρου Καλλιθέας, αλλά είχε και συμμετοχή στην ανδρική ομάδα.

Να τονίσουμε εμείς οτι ο Κρητικός γκαρντ, πραγματοποιήσε προπονήσεις μέχρι πριν λίγες μέρες στις ομάδες του ΟΦΗ (αρχικά) και στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός παίκτης θα μπει σύντομα (και αυτός) στο InfoCenter στο kritikobasket.gr, στην κάτω σελίδα και στην ενότητα "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ", που παρακολουθεί την πορεία των Κρητικών αθλητών-τριών, εκτός Κρήτης και θα μπορείτε κι εσείς ανά πάσα στιγμή να έχετε άμεση ενημέρωση για την πορεία τους.....


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.