ΣΕΠΚ | Έτοιμες οι κάρτες προπονητή.

Στη διάθεση των προπονητών βρίσκονται οι κάρτες όλων των κατηγοριών της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΠΚ.







Η σχετική ανακοίνωση:

 «Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών ο ΣΕΠΚ ανακοινώνει ότι οι κάρτες προπονητή για τη σεζόν 2013-2014 βρίσκονται προς διάθεση στα γραφεία του συνδέσμου (Λ. Συγγρού 230), καλώντας παράλληλα τα μέλη να τις παραλάβουν πριν από το πρώτο τζάμπολ, προκειμένου να είναι νομότυποι σε ό,τι αφορά στους κανονισμούς πρωταθλήματος όλων των ενώσεων (από Α’ Κατηγορία και πάνω). Να σημειωθεί ότι η κάθε ταυτότητα προπονητή έχει ισχύ για ένα χρόνο και με την επίδειξή της τα μέλη του ΣΕΠΚ μπορούν να παρακολουθούν δίχως κόστος αγώνες όλων των κατηγοριών.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι επικυρώθηκε μέσω ΦΕΚ η δυνατότητα των αποφοίτων των ΤΕΦΑΑ για την υποβολή των δικαιολογητικών στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για έναρξη ασκήσεων επαγγέλματος. Πρόκειται για το πρώτο βήμα προκειμένου οι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση) να γίνουν μέλη του ΣΕΠΚ και να αποκτήσουν ταυτότητα προπονητή».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.