Ηράκλειο | Καταλήγει σε Παπαδάκη η Παπανικολάου.

Δυο παίκτες φαίνεται να διεκδικούν τη θέση του γκαρντ στο Ηράκλειο και οι διεκδικητές είναι ο Μύρων Παπαδάκης και  Χρήστος Παπανικολάου.   









Συνεχίζει την αναζήτηση ενός τουλάχιστον ακόμα γκαρντ το “Ηράκλειο”.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Μύρωνας Παπαδάκης που καλείται να αναπληρώσει το κενό του πρώην συμπαίκτη του, Αλέξη Πετράκη που τραυματίστηκε.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και περιμένουν την απάντηση του.

Ο παίκτης είναι στην Αθήνα και είναι σε “ανοικτή” γραμμή με την ομάδα ενώ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γόνατο και τον μηνίσκο  και προπονείται ατομικά.

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο στόχαστρο του Ερμή Λαγκαδά, χωρίς να κλείσει, ενώ έχει στα χέρια του και πρόταση από κυπριακή ομάδα που τον έχει εδώ και καιρό ψηλά στη λίστα της.

Η απάντησή του αναμένεται εντός της βδομάδας ενώ στην λίστα βρίσκεται και ο Χρήστος Παπανικολάου που επίσης έπαιζε στον ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.