Ηράκλειο | Αναζητά γκαρντ, αποκαλυπτήρια στο τουρνουά "Β.Παδουβάς".

Στην απόκτηση ενός γκαρντ στρέφεται η προσοχή των ανθρώπων του Ηράκλειο, στρέφοντας το βλέμμα του εκτός Κρήτης και τις εξετάζει ενδελεχώς, με σκοπό να κλείσει την μοναδική...τρύπα στο ρόστερ της ομάδας. Επέστρεψε ο Π.Χαρωνίτης.





Η επιτροπή μπάσκετ του Ομίλου έχει κάνει δυο εξαιρετικές προτάσεις σε δυο πάικτες που αγωνίζονταν πέρυσι στην Α2, χωρίς όμως να έχουν απαντήσει, αφου οι συγκεκριμένοι πάικτες ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν τελικά πάνε σε κάποια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Όπως κι αν έχει τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση εξελίξεις περιμένουμε από βδομάδα ενώ το “Ηράκλειο” αναμένεται να κινηθεί και για έναν ακόμα μικρό που παίζει στην περιφέρεια.

Στην ομαδά του Βασίλη Ράλλη, επέστρεψε ο πλεϊ μέϊκερ Παναγιώτης Χαρωνίτης (γεννημένος το 1991), με 7 πόντους πέρυσι,  που έπαιζε στην Νήαρ Ηστ και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα.

Η ομάδα θα κάνει τα αποκαλύπτήρια το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου που θα παίξει τα πρώτα του φιλικά  στο Τουρνουά "Β.Παδουβάς", που διοργανώνει τα Δειλινά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.