Τουρνουά "Β.Παδουβάς" | Νίκη για τον Εργοτέλη επί του Χάνδακα..

Αυλαία χθες το απόγευμα στο Λίντο, στο τουρνουά "Β.Παδουβάς", με την ομάδα των "Κιτρινόμαυρων", να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του και να πάρει εύκολης νίκη.




Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα Εργοτέλη -Χάνδακα, οι παίκτες των ομάδων χαιρέτισαν και απέδωσαν φόρο τιμής στα οικογενειακά πρόσωπα του αδικοχαμένου αθλητή, που έδωσαν το παρόν στο Λίντο.

Παράλληλα πριν το τζάμπο λ, είχαμε ενός λεπτού σιγή.

Πρώτη νίκη του  Εργοτέλη στην αυλαία του τουρνουά στη μνήμη του Βασίλη Παδουβά, που επικράτησε του Χάνδακα με 83-43, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της, στην ομάδα του του Μιχάλη Κανάκη που πάλεψε. 

Ο Καραλής με 14 πόντους και ο νεοαποκτηθείς Σταμάτης με 13, ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Μακράκη, ενω οι έμπειροι Δοκιμάκης (11 π. με 2 τρ.) και Βαλαμούτσουνος (9), οι κορυφαίοι του Χάνδακα.

Δεκάλεπτα: 23-12,40-23 (Ημίχ.), 61-31, 83-43 

Εργοτέλης(Mακράκης Γ.): Δασκαλάκης  2, Σκάνδαλος Γ. 6, Χαλκιαδάκης  9 (1), Ξενάκης 8 (2), Γρύλος, Σταμάτης 13(2), Κωτούλας 8, Βασιλειάδης 10, Μπουντούρογλου 5 (1), Μυλωνάς 3(1), Κομψέλης 3, Καραλής 14 (1).

Χάνδακας (Κανάκης Μ.): Kατσαμπρακάκης 4,Δοκιμάκης 11 (2),Βαλαμούτσουνος 9, Τσούμας 2, Αλεβιζακης,Τσαγκαράκης, Σηφάκης 7(1),Φραγκιαδάκης 2, Γερακιανάκης 4, Παντερής 2, Παπαδάκης 2.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.