Ηρόδοτος | "Λαβωμένος' στο τουρνουά "Β.Παδουβάς".

Με ένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού και τρία που ξεπεράστηκαν, η ομάδα του Ηροδότου, δηλώνει "έτοιμη", να παρουσιαστεί στο τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς".














Συγκεκριμένα,  ο Γιώργς Μυλωνάκης, υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα στην προετοιμασία,με αποτέλεσμα να χάσει όλη την χρονιά, στερώντας ένα σημαντικό όπλο στον Μανόλη Δημητριάδη.
Από την άλλη, ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες,  ένα τράβηγμα στον προσαγωγούς, άλλα έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Το ίδιο και ο  ο Γεωργούτσος που είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ και ο Πάρης  Βαμβακάς ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, αλλά επέστρεψαν κι αυτοί στους κανονικούς ρυθμούς, δηλώνοντας ετοιμοπόλεμοι.

Ο Μανόλης Δημητριάδης περιμένει στο τουρνουά, να αποκτήσει η ομάδα αγωνιστικό ρυθμό και ομοιογένεια, που αποτελεί κομμάτι στα πλαίσια της προετοιμασίας και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, απέναντι σε ισχυρές ομάδες. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.