ΟΦΗ | Χ.Ραζής:"Έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόσκληση – πρόκληση της νέας μου ομάδας”.

Το Σάββατο ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του ο μπασκετικός ΟΦΗ με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή και ο νεοαποκτηθείς Κύπριος γκαρντ, Χρίστόφορος Ραζής μίλησε στον Athletic Radio 104,2.








Τα όσα είπε ο Χριστόφορος Ραζής :
Για τα όσα έχει συναντήσει μέχρι τώρα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ

“Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Όλοι στην ομάδα με βοήθησαν να προσαρμοστώ αμέσως. Είναι όλοι τους καλά παιδιά. Τώρα μαθαίνω την πόλη αλλά η Κρήτη είναι πολύ ωραία”.

Για τον ξεκίνημα του ΟΦΗ με τον αγώνα Κυπελλου κόντρα στον Ηρακλή

“Έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα. Θεωρώ οτι θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο και θα κερδίσουμε τον Ηρακλή έστω και εκτός έδρας. Κάνουμε σκληρή προετοιμασία όμως το ρόστερ μας ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Προσπαθούμε ακόμα να δεθούμε. Βήμα βήμα και όλα θα πάνε καλά”.

Για το αν έχει εικόνα για την Α2

“Έχω εικόνα αφού την παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δύσκολο για μας. Έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα. Χρειάζεται να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έχει ανανεωθεί ριζικά”.

Για τον Φώτη Τακιανό

“Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική μου απόφαση να έρθω στον ΟΦΗ με την κουβέντα που κάναμε. Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και είναι ένας προπονητής με όρεξη και ικανότητα”.

Για την απόφαση του να ξενιτευτεί για δεύτερη φορά

“Είναι η δεύτερη φορά όντως που φεύγω από την Κύπρο αφού είχα παίξει και στην Γερμανική Ολτενμπουργκ. Το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν είναι και τόσο ανταγωνιστικό και δεν έχει ούτε πολλές ομάδες ούτε διάρκεια. Είχα ως στόχο να έρθω στην Ελλάδα είτε Α1 είτε Α2. Δοκίμασα σε ομάδες της Α1 αλλά τελικά επέλεξα τον ΟΦΗ. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόσκληση – πρόκληση της νέας μου ομάδας”.

Για την Εθνική του ομάδα, όπου είναι διεθνής,  και την πορεία της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ

“Είναι δύσκολο για την Εθνική Κύπρου να περάσει σε κάποιο Ευρωμπάσκετ. Παίξαμε προκριματικά με ομάδες όπως η Κροατία και η Ουκρανία που τα πάνε πού καλά φέτος στην Σλοβενία. Η Εθνική Ελλάδας αν και έκανε δύο σερί ήττες θεωρώ οτι θα διακριθεί. Αν και είναι με την πλάτη στον τοίχο μπορεί να κάνει τρεις σερί νίκες και να προκριθεί”.

Για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του

“Ο ΟΦΗ είναι ένα ιστορικό σωματείο. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος του. Ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας και θα είναι σημαντική η παρουσία τους στο ΒΑΚ. Έχουμε δυνατή έδρα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε”.

Για τον συμπατριώτη του, πρώην παίκτη του ΟΦΗ , Ανδρέα Σιζόπουλο

“Ο Ανδρέας μου έχει πει τα καλύτερα λόγια. Και έπαιξε και αυτός ρόλο στο να πω το “ναι” στον ΟΦΗ”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.