Ρέθυμνο Aegean | Φιλική νίκη επί του ΟΦΗ.

Τα αποκαλυπτήρια του Ρέθυμνο Aegean μπροστά στους φίλους του, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο  28/09, στις 19.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα 78-52 επί του ΟΦΗ.












Το σύνολο του  Θανάση Γιαπλέ, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, σε φιλικό που διεξήχθη στο Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» επιβλήθηκε 78-52 του ΟΦΗ. Ο Θανάσης Γιαπλές είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του – και τον προερχόμενο από τραυματισμό Γιάννη Καλαμπόκη.

Από την άλλη ο Φώτης Τακιανός,  είχε την δυνατότητα να δει τους παίκτες του (χωρίς τον Πλιούκα) μπροστά σε έναν καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο, δύο εβδομάδες πριν το τζάμπολ της Α2 που θα δώσει ένα πολύ σημαντικό τεστ εν όψει της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

Να τονίσουμε ότι ματαιώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ηρόδοτο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή στις 4μ.μ. στο ΒΑΚ.

Παράλληλα ο Θανάσης Γιαπλές περιμένει σήμερα τον 30χρονο Εσθονό Γκρέγκορ Άρμπετ, με σκοπό να βοηθήσει στο να γίνει καλύτερη η περιφερειακή γραμμή της ομάδας. 

Τέλος σήμερα  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Ρέθυμνο Aegean της νέας περιόδου.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου και θα ξεκινήσει στις 20:00.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.