Ρέθυμνο Aegean | Στην πόρτα της εξόδου ο Προύιτ.


Στο Ρέθυμνο δεν επικρατεί πανικός, αλλά υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις της ομάδας και ειδικά για την παρουσία του Γκέιμπ Προύιτ στην νευραλγική θέση του πόιντ γκαρντ.




Εκφράζονται επιφυλάξεις για το εάν ο 26χρόνος Αμερικανός πλέι μέικερ είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει στο παρκέ την κρητική ομάδα. Προς το παρών δεν υπάρχει απόφαση για την αντικατάσταση του, αλλά όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Στο μεταξύ, όπως αναφέραμε χθές, η κρητική ομάδα έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τον Γκρέγκορ Άρμπετ, τον 30χρόνο Εσθονό περιφερειακό, που αγωνίστηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν στην Καβάλα.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 08/10 ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10 ΜΕ ΙΚΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ρέθυμνο Aegean με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του GOODnet.gr  Η εν λόγω αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, μετά από κοινό αίτημα των δύο ομάδων και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Δημόσια Τηλεόραση. Ο λόγος διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού μία ημέρα νωρίτερα, έχει να κάνει με την παρουσία του νταμπλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού, στο Ρέθυμνο από τις 4 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Το «Π. Οικονομάκης» θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» με διοργανωτή την ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, από Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ως και την Κυριακή 6 του μήνα, με την συμμετοχή ακόμη του Πανιωνίου και της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας, Λουκόιλ Ακαντέμικα.

Όσον αφορά τώρα την πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ 2013 – 2014 είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου. Το Ρέθυμνο Aegean στην πρεμιέρα θα αγωνιστεί εντός έδρας φιλοξενώντας τον Ίκαρος Χαλκίδας την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 16.00 το απόγευμα.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.