Ρέθυμνο Aegean | Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση.

Με σύνθημα «Το μπάσκετ μας Ενώνει» η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανοίγει τη νέα αγωνιστική σεζόν την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, με σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. 







Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας που θα αγωνιστεί για 3η σερί χρονιά στην Basket League ΟΠΑΠ 2013 – 2014. 

Η παρουσίαση του νέου Ρέθυμνο Aegean είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου. Στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση παλιών και νέων παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων των μελών που απαρτίζουν την Ρεθυμνιώτικη ομάδα. 

Πάντως η «Γιορτή του μπάσκετ» θα ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής με την πραγματοποίηση πάρτι για τους μικρούς φίλους της ομάδας. Το εν λόγω πάρτι θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους, τρεις μασκότ κορυφαίων ομάδων της χώρας. 

Εκτός από τον ΑΓΟΡίνο, που η παρουσία του είναι δεδομένη στο πάρτι, το παρόν θα δώσουν ακόμη η επίσημη μασκότ του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, ο «Θρυλέων», αλλά και η μασκότ του νταμπλούχου Ελλάδας Παναθηναϊκού, ο «Mr.Green».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.