ΟΦΗ | "Ομιλίτης" ο Π.Μάρτζος (vid).

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού, συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της ερχόμενης σεζόν και στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε την απόκτηση του του έμπειρου σμολ φόργουορντ, 28 χρονών  (1.97 ύψος), Πάρη Μάρτζου.Το απίστευτο buzzer - beater του Μάρτζου (vid).



Ο Πάρης Μάτρζος (που γεννήθηκε το 1985), βρέθηκε την Πέμπτη (29/8) στο Ηράκλειο όπου μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ υπέγραψε το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Ο Μάρτζος πέρυσι αγωνίστηκε πέρυσι στην Δόξα Λευκάδας, πρόπερσι, στον Πιερικό/Αρχέλαο ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Θερμαϊκό, τη Μενεμένη, τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Πανελευσινιακό.

Πλέον ο ΟΦΗ περιμένει να δει τι θα γίνει στο θέμα της επιστροφής του Βαγενά στην ομάδα ενώ ο Φώτης Τακιανός αναζητά επίσης ένα ακόμη σέντερ για να κλείσει το ρόστερ του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2.

Το απίστευτο buzzer - beater του Μάρτζου (vid)

Ο παίκτης της Δόξας Λευκάδας πέτυχε ένα εκπληκτικό buzzer-beater τρίποντο στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον  Ερμή Λαγκαδά (56-62) την περασμένη περίοδο και σίγουρα πέτυχε μια από τις καλύτερες φάσεις της 3ης αγωνιστικής στην Α2.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.