ΟΦΗ | Απέκτησε τον Χριστόφορο Ραζή, πρόταση σε Βαγενά.

Στην απόκτηση του Χριστόφορου Ραζή προχώρησε ο ΟΦΗ .  Ο 24χρονο διεθνής Κύπριος πλέι-μέικερ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του Φώτη Τακιανού εν όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος.
Ο παίκτης  αναμένεται την Κυριακή στο Ηράκλειο ξεκινώντας προπονήσεις με την ομάδα του ΟΦΗ την Δευτέρα.


Ο 24χρονος γκαρντ είναι Κύπριος, είναι όπως είπαμε διεθνής, έχει ύψος 1.92 και στο παρελθόν έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες της Α1 από την Ελλάδα. 

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τον Κεραυνό Στροβόλου, αλλά και στη Γερμανία με τη φανέλα της Ολντενμπουργκ τη σεζόν 2011 -2012.

Ο Ραζής υπέγραψε σήμερα το πρωί το συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται όπως είπαμε την Κυριακή στην πόλη μας.

Η ιστοσελίδα fibaeurope.com μπορείτε να δείτε κάποια από τα ρεκόρ του νέου μεταγραφικό αποκτήματος του ΟΦΗ.Πατήστε εδώ.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 33χρονος φόργουορντ και ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών του ΟΦΗ, ο Βασίλης Βαγενάς είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην ομάδα!

Ο Βασίλης Βαγενάς φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ την διετία 2008 – 2010 αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της Κρητικής ομάδας. Μετά την αποχώρηση του από την Κρήτη, μετακόμισε στην Δόξα Λευκάδας απ” όπου αποχώρησε καθώς δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο φόργουορντ που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις αλλά και εμπειρία μέσα στην ρακέτα εν όψει της δύσκολης χρονιάς. Αυτήν την στιγμή, ΟΦΗ και Βαγενάς είναι σε συζητήσεις που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε γάμο και να επιστρέψει στην Κρήτη μετά από 3 χρόνια!

Το μεταγραφικό "σαφάρι" του ΟΦΗ συνεχίζεται και θα κινηθεί ακόμη για την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να παίξει στις θέσεις 4-5 (Βαγενάς;) αλλά και ενός φόργουορντ που θα έχει την δυνατότητα να βοηθήσει και σαν γκάρντ. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.