Τρινκιέρι | «Η Εθνική είναι θησαυρός»- Περπέρογλου: «Η επαρχία διψάει για μπάσκετ».


Μετά το φιλικό της Εθνικής μας με την Μεγάλη Βρετανία ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Αντρέα Τρινκέρι επισήμανε: «Υπάρχουν τρία πράγματα τα οποία πονάνε την ομάδα. Το ένα είναι όταν χάνουμε την προσήλωση μας στο παιχνίδι, το δεύτερο είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί 40 λεπτά και το τρίτο η επιπλέον πίεση που θέλουν κάποιοι να βάλουν στους ώμους μας.



Για τα δύο πρώτα θα δουλέψουμε για το τρίτο όμως χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων. Αυτή η ομάδα είναι θησαυρός για όλους και πρέπει να την προστατεύσουμε. Όλοι οι παίκτες να ξέρετε ότι είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 
Για το Ευρωμπάσκετ πρέπει τώρα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε να δώσουμε 6 παιχνίδια σε έξη μέρες και όπως κάναμε και εδώ θα τα «μοιράσουμε» στους παίκτες. Σήμερα παίξαμε καλύτερα και είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο ο οποίος γέμισε το κλειστό και ήταν υπέροχος. Το κλειστό είναι εξαιρετικό. Περάσαμε πολύ καλά και θα δούμε τι θα γίνει το μέλλον σε σχέση με την κάθοδο μας και πάλι στο Ηράκλειο.


Από τους παίκτες μίλησε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος είπε: «Υπήρξε μεγάλη διάθεση από τους παίκτες σήμερα. Εμείς ανεξαρτήτου αντιπάλου δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή το κόσμου αλλά και από το κλειστό.»
Σε σχέση με αυτό που είπε ο προπονητής για την πίεση ο Περπέρογλου σχολίασε: «Εχουμε μάθει να λειτουργούμε υπό πίεση και στους συλλόγους μας και στην Εθνική ομάδα. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας.» 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.