Ρέθυμνο Aegean | Συμπληρώνεται το παζλ και με εργομετρικά συνεχίζει το Ρέθυμνο.

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ της νέας ομάδας του Ρέθυμνο Aegean. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά πρωί απόγευμα χωρίς προβλήματα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θανάση Γιαπλέ και των συνεργατών του Σ. Μυκονιάτη, Δ. Κυριακού και Β. Μητσόπουλου


 Μέρα με την ημέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο με το τεχνικό επιτελείο να έχει στην διάθεση του, το μεγαλύτερο μέρος του φετινού έμψυχου δυναμικού. 

Σε ακόμη μια προσθήκη για τις θέσεις των ψηλών προχώρησε την Πέμπτη (22/8) το μεσημέρι το Ρέθυμνο που ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια την απόκτηση του 22χρονου πάουερ φόρφουορντ- σέντερ Γιάννη Σίνη (2.06 ύψος). 

Ο Σίνης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πατρών , ενώ έχει παίξει επίσης στη  Β΄ κατηγορία της Ισπανίας με την Οτέρο , ενώ έχει παίξει και στο Πανεπιστήμιο Σαν Ντιέγκο Τορέρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου για τον Σίνη:

 «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα 3 χρόνια με τον αθλητή Γιάννη Σίνη που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, γεννημένος στις 09/04/1991 με ύψος 2,06.» 

Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/8) το βράδυ την απόκτηση του 24χρονου (3/7/1989) Αμερικανού σέντερ Κένυ Γκάμπριελ που πέρυσι αγωνίστηκε σε τρεις χώρες το Ισραήλ, την Κύπρο, και τη Νέα Ζηλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου για τον Γκάμπριελ:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα 2 χρόνια με τον αθλητή Kenny Gabriel που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, γεννημένος στις 03/07/1989 με ύψος 2,09».

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της νέας ομάδας!

Σήμερα το πρωί οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικά τεστ ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται στο Ρέθυμνο ο Gabe Pruitt. Η άφιξη του Kenny Gabriell θα γίνει τις επόμενες ημέρες αφού βρίσκεται στην Αμερική στο πλευρό της γυναίκας του που αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα. 

Με νέα και παλιά πρόσωπα αλλά χωρίς να έχει ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ του ξεκίνησε την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ το Δειλινό  στο κλειστό του Λίντο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.