Ρέθυμνο Aegean | Δηλώσεις Καλαμπόκη, Αντωνόπουλου, Kwame.Ευχές στον Λάτοβιτς.

Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Έλληνας γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις στο GOODnet.gr για την μεταγραφή του στο Ρέθυμνο Aegean.

Οι Αντωνόπουλος, Kwame  μίλησαν στο επίσημο σάιτ της ομάδας ενώ η διοίκηση του Ρεθύμνου εύχεται στο Νταμιρ Λάτοβιτς..

Καλαμπόκης: Θέλω να ανταποδώσω το σεβασμό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμφώνησα και θα αγωνιστώ στο Ρέθυμνο. Οι άνθρωποι της ομάδας με σεβάστηκαν, κατανόησαν αυτά που τους ζήτησα για το χρόνο και αυτό σίγουρα με βοήθησε για τη τελική μου απάντηση. Πιστεύω μέσα στη χρονιά να τους ανταποδώσω και εγώ αυτό το σεβασμό. Ξέρω πως δουλεύουν στην ομάδα και πιστεύω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Έχω πολύ όρεξη να αγωνιστώ και με την βοήθεια το συμπαικτών μου πιστεύω να κάνουμε κάτι καλό».

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε και για τις δυο επιτυχημένες χρονιές του Ρεθύμνου. 

« Σίγουρα τα προηγούμενα δυο χρόνια μπορώ να πω ότι το Ρέθυμνο έκανε εξαιρετικές χρονιές. Ίσως και υπέρβαση. Δεν είναι εύκολο αυτό που κατάφερε η ομάδα του Ρεθύμνου. Η φετινή ομάδα έχει αλλάξει όσο φορά στο ρόστερ. Κάποια παιδιά που ήταν εδώ έχουν φύγει και σίγουρα αυτό το κομμάτι θα είναι το δύσκολο. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους τις και σίγουρα η επιτυχία της ομάδας συνολικά. Θέλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πάει καλά η ομάδα. Αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της αυτό θα είναι για όλους η επιτυχία».  

Λάμπρος Αντωνόπουλος: "Ευχαριστώ τον προπονητή μου και την διοίκηση".

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας που με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας... 

Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του τεχνικου επιτελειου και όλου του κόσμου του Ρεθύμνου.

Quintin Kwame Alexander : Εντυπωσιασμένος από το Ρέθυμνο.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean...

Να σου δοθεί η ευκαιρία να παίξεις σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας ως νεοσύλλεκτος είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι αυτό που προσπαθούν με σκληρή δουλειά να πετύχουν οι περισσότεροι παίκτες που πηγαίνουν στο εξωτερικό. Είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό team και τον πρόεδρο που μου δίνουν την ευκαιρία αυτή. Θέλω επίσης να δώσω τις ευχαριστίες μου στο Θεό που μου έδωσε το ταλέντο αυτό να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean μεγάλωσε.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean μεγάλωσε μετά από την γέννηση της κόρης του Νταμίρ Λάτοβιτς. Ο «Ρεθυμνιώτης» Νταμίρ  πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από την γέννηση του κοριτσιού του. Οι αγαπημένοι μας Damir και η Jelena Latovic έφεραν χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που σίγουρα είναι Ρεθεμνιώτισα και σίγουρα πάει για Εθνική γυναικών του μπάσκετ....

Σας ευχόμαστε να σας ζήσει και να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!!!!! 

Живите човека ћерку! 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.