Chania Basketball Camp | Εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ.

Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή του βράδυ στην εκ των χορηγών καφετέρια στα Χανιά, «Κουκουβάγια», οι διοργανωτές του Chania Basketball Camp, αλλά και ο συνεργάτης Α.Ο.Κύδων, τίμησαν τους χορηγούς που στάθηκαν αρωγοί στην πρώτη προσπάθειά τους να φέρουν άλλο .αέρα στα «μπασκετικά» δρώμενα της πόλης!


Με θέα την πόλη των Χανίων, οι συντελεστές του Chania Basketball Camp είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να περάσουν όμορφα, ανταλλάσσοντας απόψεις  για τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και δη, στο μπάσκετ της πόλης.

Άπαντες εξέφρασαν  την άποψη ότι το φετινό 1ο Chania Basketball Camp ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένο και δημιουργικό, με την ευχή το ερχόμενο καλοκαίρι, να είναι ακόμα πιο παραγωγικό!

Το Chania Basketball Camp ολοκληρώνεται το Σάββατο (6/7) το πρωί, με το ραντεβού να δίδεται στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισσού. Το «παρών» θα δώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης, πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και διεθνής, Παναγιώτης Βασιλόπουλος!



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.